1990 Danny ja Armi esiintyvät Viking-Isabella laivalla ja tekevät “normaalia” keikkaa maissa. Vuoteen mahtuu pitkälti toistasataa keikkaa.
Danny ja Armi suorittavat tietotekniikan peruskurssin.
Danny muuttaa perheineen uuteen taloonsa Kuusisaareen.

1991 Danny ja Armi esiintyvät Viking-Isabella laivalla ja tekevät “hajakeikkoja” ympäri Suomea.
Danny suunnittelee neliosaisen tv-musiikkiohjelman nimeltä “O Solo Mio”. Ohjelman katsojaluvut ylittävät reilusti yli miljoonan.

1992 Ohjelman nimi on DANNY JA ARMI.
Suomi-iskelmä soi Cinderella-laivalla ohjelmakokonaisuudessa, jonka nimi on “Memories Are Made of Hits”.
Danny täyttää 50 vuotta 24.syyskuuta 1992. Juhlat pidetään kotona Kuusisaaressa. Illallisvieraita on yli 200 henkeä.
Danny, 50 vuotta, tunnin kestävä juhlaohjelma esitetään MTV:ssä.
Dannyn “TÄMÄ TAIVAS, TÄMÄ MAA” -albumi ilmestyy. Mukana mm. “Tämä Taivas, Tämä Maa”, “Tähdet Tietävät Sen”, “Villi Lintu”, “Mies Viisikymppinen”, “Viereeni Vielä Jää” ja “Suru Pitää Surra Pois”. Levyllä vierailee myös Aikamiehet- lauluyhtye.

Levy-yhtiö on Fazer-Records. Nk. free-lancer solistikeikat muodostavat enää vain murto-osan työrupeamasta.

1993
Tammikuu Viking Linen laivoilla. Danny ja Armi siirtyvät alkuvuodesta Silja Linen Sally Albatrossille. Danny tuottaa show’n SÄPINÄÄ JA SAMPPANJAA. Samana vuonna on toinenkin show, nimeltään LAINEIDEN LAS VEGAS.
Solisteina molemmissa show’ssa on Danny ja Armi, tanssijoina Step Up Dancers.
Kapellimestarina Kari Kuusamo ja valaistuksen ja äänen suunnittelee Matti Järveläinen.
LAINEIDEN LAS VEGAS-show nähdään Sally Albatrossilla 50 kertaa.
1994 Vuoden ensimmäinen laivashow on nimeltään VILLIT UNELMAT ja toisen TÄHTIEN YÖ. Solisteina molemmissa show’ssa on Danny ja Armi, tanssijoina Step Up Dancers. Orkesteria johtaa Kari Kuusamo ja teknillisestä toteutuksesta vastaa Matti Järveläinen.


1995 Kaksi erilaista ohjelmakokonaisuutta: ensimmäinen on laivashow nimeltään LEGENDAT ELÄVÄT IKUISESTI ja toinen suomalaisiin tanssipaikkoihin tarkoitettu KESÄILLAN TOIVETANSSIT. LEGENDAT ELÄVÄT IKUISESTI -SHOW’n solisteina ovat Danny ja Armi, tanssijoina Step Up Dancers.Kapellimestarina Kari Kuusamo ja tekninen toteutus Matti Järveläinen.
Armi haluaa levätä, eikä lähde enää kesäkeikoille mukaan.
KESÄILLAN TOIVETANSSIT, suomalaisissa huvikeskuksissa, solisteina Danny ja Mikko Salmela. Kapellimestarina toimii Kari Kuusamo. Yhtye on Cocktail. Tämän show’n myöt’ Danny palaa 16 vuoden tauon jälkeen suomalaisille tanssilavoille. KESÄILLAN TOIVETANSSIT on nk. interaktiivinen tanssitapahtuma eli yleisö voi toivomustensa perusteella osallistua illan ohjelmiston valintaan. Se tapahtuu sähköisesti toimivan toivetanssitaulun välityksellä.
Dannyn nk. free-lancer keikat loppuvat kokonaan.
D-Tuotanto muuttaa Lauttasaaresta Kuusisaarenkuja 9:ään.
Dannyn “VIELÄ SÄ SYLEILET MUA”- albumi ilmestyy. Mukana mm. “Vielä Sä Syleilet Mua”, “Kalliosaari”, “On Lupa Toisesta Huolta Kantaa”, “Hän On Tuuli”, “Kun Kuulen Makeen Musiikin” ja “Ikuisesti Sinun”. Levyllä vierailevat myös Armi Aavikko ja Aikamiehet -lauluyhtye.
Levy-yhtiö on Warner Music Finland / Fazer Records.
Dannylle myönnetään ensimmäisenä suomalaisena artistina, Entertainer of Decades (Vuosikymmenten viihdyttäjä) -palkinto syksyllä Dean Martin Boozing society juhlassa.
Danny ylennetään Itsenäisyyspäivänä Reservin Luutnantiksi.

1996 Suomen Ääni ja kuvatallennetuottajat ÄKT ry myötää Dannylle Erikois-Emma patsaan tunnustuksena pitkäaikaisesta ja erinomaisen ansiokaasta työstä suomalaisen esittävän taiteen ja äänitetuotannon hyväksi. Palkinto myönnetään suorassa “Eurovisio ja Emma -gaala” -televisiolähetyksessä 3.2.
Neljä erilaista ohjelmakokonaisuutta:
Alkuvuodesta Silja Europalla huikea VALOA JA ENERGIAA (Light and Energy) show. Keväällä VALOA JA ENERGIAA -TOUR; uuden äänitteen promootiokiertue Rock -klubeihin.Ääni:Ame Isotalo,valot:Matti Järveläinen. Kesällä maamme tanssi- ja huvikeskuksiin sekä suurtapahtumiin tarkoitettu, hieman erilainen VALOA JA ENERGIAA -show, tanssimusiikilla.
Syksyllä VALOA JA ENERGIAA -MEGABILEET suurissa ravintoloissa. Pöydät ja tuolit pois salista, tilalle pystybaarit ja esiintymislava sekä samba-bileet tyyppistä juhlintaa.
26.10. taltioi TV-1 Dannyn 30-vuotis-juhlakonsertin Kulttuuritalolta.
VALOA JA ENERGIAA show’n solisteina ovat Danny ja Sari Konttinen, tanssijoina Step Up Dancers.Kapellimestarina Kari Kuusamo.
Show’n markkinoinnista ja myynnistä vastaaa D-Tuotanto.

Yli 300 000 suomalaista käy Dannyn juhlakonserteissa, jotka ovat myöskin täydellinen arvostelumenestys. Lisäksi 1,5 miljoonaa suomalaista katsoo joulukuussa 1996 Dannyn juhlaohjelmat televisiosta. Suomalainen yleisö ottaa suosikkinsa, neljällä eri vuosikymmenellä viihdyttäneen Dannyn esiintymiset lämmöllä vastaan, ilta illan jälkeen yleisö osoittaa suosiotaan seisaalleen nousten.


Osittain lyhennelmä Warner Music Finland / Fazer Records:n viestintäpäällikkö Lasse Norreksen kokoamasta Danny Storysta.


Danny-story